Skip til hoved indholdet
    Hjem Temaer Alle projekter Energi på Tværs III

Energi på Tværs III

Køge Kommune samarbejder om strategisk energiplanlægning

Baggrund

Energi på Tværs III bygger på de foregående to faser, der havde til formål at udvikle en vision for et fleksibelt og energieffektivt energisystem i Region Hovedstaden og derefter en fælles strategisk energiplan. Energi på Tværs III har fokus på at implementere konkrete omstillingsprojekter. I Køge Kommune arbejdes der med fjernevarme og energibesparelser.

Med udgangspunkt i fælles planer og strategier

Aktiviterne i Energi på Tværs III tager udgangspunkt i den strategiske energiplan og handlingsplanen Roadmap 2025, som kan findes her. Roadmap 2025 var resultatet af anden fase af projektet og der arbejdes i projektets tredje fase til at omsætte planen til handling.

Energi på Tværs af projektpartnere

Samtlige 29 kommuner i Region Hovedstaden:

Albertslund, Allerød, Ballerup, Bornholms Regionskommune, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Fra Region Sjælland deltager Greve, Køge, Roskilde og Solrød Kommune.

Derudover deltager 11 forsyningsselskaber:

ARC, Argo, CTR, HMN-Gasnet, HOFOR, Norfors, Hillerød Forsyning, Forsyning Helsingør, VEKS, Vestforbrænding og Ørsted.

Køge Kommune
Torvet 1
4600 Køge

Det Grønne Hus
Vestergade 3C
4600 Køge

Om os